Ahojky :-)
V Řecku bylo super!!! Mám několik zážitků... např. když jsme učili Řeckýho prodavače česky Na shledanou Prý mi Goodbye a on Bye bye a pak In czech? A my Na shledanou a on Na sss...? Na shledanou... Naschladanou? ... jo naschladanou, to bylo dobrý :-)
Jinak krásná krajina a měli jsme pěkný apartmá s výhledem na moře... u rezidence byl i bazén a k pláži jsme to měli pár metrů... :-) takže paráda... počasí bylo střídavý, ale aspoň půl dne bylo vždycky fajn a tak jsme se koupali každý den, když ne v moři tak v bazénu... vařili taky suprově, takže žádný problém... Mušliček tam moc nebylo, ale zato krásný kamínky... :-)
Jo a při koupání v moři jsme viděli rybičky malou medúzu pak sepii a sepii nebo chobotnici, malinkou... nevíme to jistě :-)
Všechno bylo strašně fajn až na tu zdlouhavou cestu tam a pak spátky... jeli jsme cca 24 hodin s minimálníma přestávkama, ale stálo to za to :-)
Jo a byli jsme Řecko - Fourka - rezidence Akropolis
Byl to školní zájezd, mnoho žáků tam bylo s dospělými, ale já jela sama.. :-)
Dneska jsem to ve škole nějak zvládla no, písemka z ajiny, snad za jedna ale z dějáku za dva... pořád dobrý, na to, že jsem ani o jednom nevěděla :-)